Programy / Kulinaria / Smaki polskie / Zdrowa świń odnowa
  • Smaki polskie
  • Zdrowa świń odnowa
Czy nasza wieprzowina jest bezpieczna? – Tak. W Polsce produkcja trzody chlewnej jest bardzo rozdrobniona. Dużych hodowli jest niewiele, w związku z czym zwierzęta nie są tak bardzo narażone na choroby zakaźne - mówi dr Piotr Kołodziejczyk.
Ważne: nasze strony wykorzystują pliki cookies.
Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Akceptuję pliki cookies z tej strony