Programy / Kulinaria / Smaki polskie / Lokalne jest fajne
  • Smaki polskie
  • Lokalne jest fajne
W programie wszystko co trzeba i co dobrze jest wiedzieć o polskiej wieprzowinie, której jakość bardzo się poprawiła. Odwiedzamy hodowle świń, od tych najmniejszych po te największe. W centrum szkolenia kulinarnego w Iławie najsłynniejsi szefowie kuchni pokazują, jak najlepiej przyrządzać wieprzowinę. Zdradzą swoje tajniki na przygotowanie karkówki, schabu czy żeberek. Każdy je jadł, ale czy każdy potrafi je dobrze przyrządzić?
Ważne: nasze strony wykorzystują pliki cookies.
Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Akceptuję pliki cookies z tej strony