Programy / Kulinaria / Smaki polskie / Afrykański pomór świń po polsku
  • Smaki polskie
  • Afrykański pomór świń po polsku
Polska jest jednym z czołowych dostawców wieprzowiny na świecie. Czy tzw. afrykański pomór świń zaszkodził popularności tego mięsa? Czy mięso zakażone tą chorobą jest bezpieczne dla konsumentów?
Ważne: nasze strony wykorzystują pliki cookies.
Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Akceptuję pliki cookies z tej strony