Programy / Kulinaria / Okrasa łamie przepisy / Kuchnia warmińsko-mazurska
  • Okrasa łamie przepisy
  • Kuchnia warmińsko-mazurska
Tym razem wybraliśmy się w kulinarną wyprawę w okolice Szczytna w województwie warmińsko-mazurskim. Karol Okrasa przygotowuje potrawy ze świeżych ryb pochodzących z pięknych mazurskich jezior oraz zdradza sposób na ryby, by ości nie stanowiły żadnego problemu. W programie gościmy szefa kuchni z Perugii Giancarlo Polito.
Ważne: nasze strony wykorzystują pliki cookies.
Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Akceptuję pliki cookies z tej strony