Programy / Kulinaria / Smaki polskie / Smak polskiej wieprzowiny
  • Smaki polskie
  • Smak polskiej wieprzowiny
Co trzeba i co dobrze jest wiedzieć o polskiej wieprzowinie? Odwiedzamy hodowle świń, od tych najmniejszych po te największe. Obserwujemy na czym polega chów fermowy i pokazujemy, że nie ma się czego bać. Mówimy o rodzimych rasach zwierząt i przybliżamy ich wyjątkowe walory. Jak najlepiej przyrządzać wieprzowinę? Swoje tajniki na przygotowanie karkówki, schabu czy żeberek zdradzają szefowie kuchni.
Ważne: nasze strony wykorzystują pliki cookies.
Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Akceptuję pliki cookies z tej strony