Programy / Kulinaria / Smaki polskie / Leśne pęczotto z domowym kurczakiem
  • Smaki polskie
  • Leśne pęczotto z domowym kurczakiem
Dzisiaj pęczotto z kurkami, kurczakiem, białą kapustą i aromatycznym rozmarynem. Ugotowane w bulionie syci i pobudza. Jest idealne na jesienne dni. Tego trzeba spróbować! Potrawy prezentują Krystyna Ziejewska oraz Wojciech Kozłowski.
Ważne: nasze strony wykorzystują pliki cookies.
Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Akceptuję pliki cookies z tej strony