Programy / Kulinaria / Smaki polskie / Gęś na co dzień i od święta
  • Smaki polskie
  • Gęś na co dzień i od święta
To właśnie w Biskupcu kilkanaście lat temu rozpoczęto obchodzić Święto Gęsi, które teraz rozrosło się do ogólnokrajowej imprezy. Jak zatem przyrządzić udka gęsie konfitowane?
Ważne: nasze strony wykorzystują pliki cookies.
Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Akceptuję pliki cookies z tej strony